Castelló recupera la connexió directa amb la platja amb transport públic just quan arreplega per tercer any la bandera blava per a les seues tres platges: Pinar, Gurugú i Serradal.  Els autobusos del Grau tornaran a arribar fins a la platja (que va ser suprimida amb l’arribada del TRAM).  La línia plaça Borrull-Grau-Aeroclub tindrà sis parades en la platja del Pinar, entre el Planetari i l’aeroclub.  El nou servei d’autobusos entre la UJI i la platja a través de la via reservada del TRAM, impulsat per la Conselleria d’Infraestructures, també compartirà aquestes sis parades.

La parada de la rotonda del Centenari, en el passeig Bonavista, continuarà sent de transbord pels viatgers que arriben al Grau amb el TRAM i vulguen anar fins a la platja. El trajecte continuarà per avinguda Ferrandis Salvador, on incorpora una parada a l’altura de Cap de Gata, pel carrer Francesc Aragó amb parada a l’altura de l’Escola d’Hostaleria i després les sis parades de la platja del Pinar: Planetari; avinguda Castàlia, 3; Residència del Pinar; avinguda Castàlia, 31; avinguda Castàlia a l’altura del restaurant La Ola i l’última en l’avinguda Castàlia encreuament amb Mar Bàltic, a poc més de 100 metres de l’actual situada en la rotonda de l’aeroclub, que s’ha anul·lat per les obres de millora de la capacitat d’alleujament de la sèquia La Plana per a minimitzar les inundacions.  Aquesta millora del servei està prevista fins el 10 de setembre.

També es connectarà per primera vegada la Universitat amb la platges amb la incorporació de dos vehicles que circularan per la via reservada i aniran intercalats entre el TRAM.  La freqüència d’aquests autobusos serà de 52 minuts amb 12 expedicions diàries de dilluns a divendres i de 48 minuts els caps de setmana i festius.  Els autobusos tindran les mateixes parades que el TRAM i l’anterior llançadora de la platja, per la qual cosa també tindrà parada en Ferrandis Salvador, l’Escola d’Hostaleria i les mateixes sis parades en la platja que la línia Borrull-Grau-Aeroclub.  Els autobusos UJI-platja circularan de 9:00 a 16:09 a 20:29 entre setmana i de 9:00 a 13:00 i de 16:12 a 20:12 els caps de setmana i festius.

Castelló arreplega per tercer any consecutiu la bandera blava per a les seues tres platges: Pinar, Gurugú i Serradal   La Fundació d’Educació Ambiental ha tornat a atorgar al litoral de Castelló aquest distintiu internacional que evidencia l’atractiu de les nostres platges, la qualitat dels serveis i ens anima a seguir treballant per a convertir a Castelló en un referent turístic.  La regidora Puerta va arreplegar aquest distintiu una setmana després d’arreplegar la bandera Q de qualitat turística, que també onejarà de nou aquest estiu en les tres platges de la ciutat.

A més de l’extensió de les nostres platges, la qualitat de les seues aigües i la poca massificació per a gaudir al màxim, enguany millorem els serveis que oferim en totes elles: més biblioteques, més punts bebè, ampliació de les zones d’aparcament, millores en dutxes i moltes més activitats en totes les nostres platges.