La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental ha tancat la consulta ciutadana sobre la ubicació de sis nous parcs infantils, un per cada districte de la ciutat.  La ciutadania que ha votat a través de l’enquesta del canal Castelló Participa ha optat per la plaça Corona d’Aragó (districte Nord); la plaça Juan Bautista Porcar (districte Sud); el parc Geòleg Royo (districte Est); el parc Pont de Ferro (districte Oest); la plaça del Pinar (Grau) i la plaça Borrull (districte Centre).

La consulta era part fonamental del programa de millora de parcs i jardins que compta amb un pressupost global de 90.000 euros, corresponent a cadascun dels sis parcs infantils uns 15.000 euros.

S’apel·lava a la col·laboració de la ciutadania per a triar la ubicació més adequada en cada districte entre tres opcions possibles en cadascun dels districtes.  En el districte Nord, es proposava situar aquest parc infantil en la plaça Antiga Corona d’Aragó (ubicació triada); en el Racó de la Torreta o en el carrer Sant Fernando creue amb carrer Martínez de Tena.

Les opcions plantejades per al districte Sud eren la plaça Juan Bautista Porcar (emplaçament seleccionat); la plaça Vilanova d’Alcolea i el carrer Pascual Asencio Hernández, entrada al col·legi Estepar.

Per al districte Est se suggerien com a possibilitats el parc Geòleg Royo (finalment triat); la plaça de l’Espigol o en la zona infantil del grup Taxida, en el carrer Columbretes.

Les ubicacions proposades per al districte Oest eren la plaça Xalet, en el barri Sant Lorenzo; la urbanització Les Galeres o el parc Pont de Ferro (espai triat), a l’entorn del CEIP Enric Soler i Godes.

En el Grau es plantejaven com a opcions la plaça Miquel Peris; el Jardí del Port o la plaça del Pinar, entre carrer Dolçainers i Tirant el Blanc, que ha sigut la ubicació seleccionada.

Per al districte Centre les opcions entre les quals es pot votar són la plaça Botànic Calduch; la plaça Constitució o la plaça Borrull, on finalment se situarà el nou parc infantil.