Joan Francesc Mira s’incorpora a la Acadèmia Valenciana de la Llengua

El vicealcalde de Castelló ha assistit a la presa de possessió dels nous membres de la Acadèmia Valenciana de la Llengua.  Nomdedéu ha destacat la figura de Joan Francesc Mira, intel·lectual castellonenc al qual el PP va condemnar “a un absurd i injust ostracisme”.

Enric, vicealcalde i regidor delegat de l’àrea de Normalització Lingüística, ha destacat la incorporació del professor Joan Francesc Mira, de qui ha manifestat que “és, sens dubte, el més rellevant intel·lectual valencià viu, veí de Castelló, a qui el PP ha sotmès durant anys a un absurd i injust ostracisme només per l’odi que han exercit els seus dirigents a tot allò que siga valencià”.

A més, Nomdedéu ha destacat l’esforç del conseller Marzà per “tancar l’artificial conflicte lingüístic creat per la dreta amb l’únic objectiu d’impedir la presència normalitzada del valencià en les institucions i en la societat”.

Arxivat en: Actes públics i mobilitzacions, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *