El nou escenari de la platja del Gurugú s’estrena demà amb rock.  El Patronat Municipal de Turisme ha programat el cicle amb nou concerts al juliol i agost amb l’objectiu d’augmentar l’oferta d’oci en les platges.  Tots els concerts són gratuïts i comencen les 21:00h.

Rock, homenatge a Sabina, pop, soul, blues, música d’autor, boleros, surf music i un homenatge a Elvis integren aquesta primera oferta musical en el nou escenari de la platja del Gurugú, situat en la zona entre xiringuitos.

Torpe II estrena demà l’escenari amb un concert de rock.  Le seguirà Ignacio Morcillo amb un concert homenatge a Sabina el divendres, 8 de juliol.  La música pop de Plum el divendres 22 i el concert de soul, blues i rock de Black in Time el dissabte 30 completaran el cartell en juliol.

L’activitat continuarà a l’agost amb altres cinc concerts.  Five Finders posarà un toc surf music a la tard-nit del dijous 4 d’agost; la música d’autor de Marc Basten arribarà el divendres 12 d’agost; Acústica DN farà que la nit castellonenca sone a pop, rock i boleros el dijous 18 d’agost.  L’homenatge a Elvis d’Agustín Ahís sonarà el dijous 25 d’agost i el cicle es tancarà amb l’actuació de Two for Blues, el dissabte 27 d’agost.