Enric Porcar ha comentat en diverses ocasions que “invertim per a aconseguir una educació pública i de qualitat que arribe a tots els col·legis de la ciutat de Castelló”.  La deliberada deixadesa del PP havia deixat les escoles molt tocades i recuperar-les era una de les prioritats programàtiques de l’equip de govern.  Aquest estiu, aprofitant les vacances del curs, es continuarà millorant les instal·lacions educatives invertint 250.000 €.  En total, són ja més de 470.000 € en col·legis de la ciutat en poc més d’un any

Enric Porcar ha informat que durant les pròximes setmanes es duran a terme les obres pendents dels projectes sufragats amb les inversions financerament sostenibles.  El mes de juny van començar ja les obres de remodelació dels banys d’infantil del col·legi Sensal amb un cost de 16.700 €; així com la reparació del paviment del pati del Gaetà Huguet, una obra que ja està finalitzada i que evitarà les relliscades i caigudes dels xiquets i xiquetes d’aquest col·legi que es venien succeint pel desgast de la pavimentació.  Aquestes obres han tingut un cost de 26.440 €.

A més, el passat 4 de juliol també van començar ja les obres de pavimentació dels patis dels col·legis Illes Columbretes, amb un cost de 28.026 €, i del Manel García Grau, amb 17.900 € de despesa.  També a la fi del mes de juliol començaran les obres de remodelació dels banys d’infantil del col·legi Fadrell amb un cost d’uns 18.000 € i la nova instal·lació de calefacció del col·legi Bisbe Climent, que serà el col·legi on més diners s’arribarà a invertir en aquesta fase d’obres amb 126.800 € de valor.

Enric ha explicat també que “amb càrrec a les despeses imputables dins del contracte de manteniment també finalitzarem les reparacions de closos tant en el Vicent Marçà, com en el Carles Selma, que suposaran un desemborsament econòmic de 10.000 i 12.000 € respectivament”.

Porcar també ha presentat els dos projectes pertanyents a la primera fase de les inversions sostenibles per a l’any 2016, que se centraran en la remodelació dels banys del col·legi Sensal i del col·legi Carles Salvador.  En principi, aquests projectes eixiran a licitació per 60.000 € i 90.000 € respectivament, un total de 150.000 € més que aniran destinats a obres de millora en els col·legis sufragats a partir de projectes financerament sostenibles i que se sumen als més de 320.000 € que van ser destinats a aquest tipus d’obres amb els romanents del pressupost durant l’any 2015.