L’Ajuntament està a punt d’iniciar un ambiciós projecte de reestructuració urbanística que abastarà diversos àmbits.  D’entrada es guanyaran un centenar de places d’aparcament a través del canvi en la forma d’aparcar a l’avinguda Sant Josep Obrer i de la remodelació de l’avinguda Joaquim Dualde.

Segons Alfred Remolar “aquestes variacions responen a la necessitat de la gent i, sobretot, a la idea de remodelar l’urbanisme local per actualitzar-ho als temps moderns. De manera paral·lela s’està treballant en molts altres àmbits, tant de canvi de vials com d’actualització de carrers, amb voreres més amples i accessibles pels iianants i la plantació de més arbres”.

MANTENIMENT AGRÍCOLA  S’ha fet la selecció de les 18 persones que durant els mesos d’agost i setembre desenvoluparan tasques de neteja dels barrancs de les Vinyes de Piquer i de Sant Joan. El procés de puntuació s’ha dut a terme a través d’un tribunal conformat per funcionaris del consistori i per representants sindicals que han tingut en compte la baremació oficial facilitada des de l’INEM. D’esta forma, a partir del dia 1 d’agost entrarà el primer grup format per 9 persones mentre que el segon s’incorporaran al treball a partir del dia 5 de setembre.

Fonts del consistori han mostrat la seua satisfacció per haver aconseguit alcançar els 35.000€ per a ocupar a 18 persones, dos més que l’any passat, cosa que suposa a més a més augmentar considerablement els 15.809€ del 2013, any que es van contractar a 8 peons. Per tant, el resultat de la gestió de l’ajuda suposarà la millora dels cabals fluvials per evitar greus conseqüències en pluges torrencials en la tardor pròxima.