La Junta de Govern ha aprovat les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades al finançament de projectes de desenvolupament i foment de la cultura, de manera que aquest any es destinarà a aquest fi un pressupost màxim de 60.000 euros.

La Regidoria de Cultura ha aconseguit duplicar per 2016 la inversió en subvencions que es donava fa dos anys. Com explica Verònica Ruiz, “en el 2015, quan vam entrar a l’Ajuntament, aquesta xifra era de 32.000 euros i aconseguírem augmentar-la a 50.000. Aquest any ja hem arribat a 60.000 euros”.

Vero ha destacat la importància de convocar subvencions destinades al finançament de projectes de desenvolupament i foment de la cultura per donar suport a “la important labor que realitzen les associacions culturals de la nostra ciutat”.

Amb aquest augment de pressupost, les associacions i entitats interessades a rebre subvenció per part de la Regidoria de Cultura podran presentar els seus projectes i activitats realitzades en el període entre l’1 d’octubre de 2015 i el 30 de setembre de 2016, fins al proper 12 de setembre.