Els bombers de la ciutat també ajuden en l’incendi

L’Ajuntament ha enviat dues dotacions de bombers a l’incendi iniciat al terme municipal d’Artana, concretament a la zona de Tales, per a col·laborar en l’extinció. Cada dotació està composta per un cap, quatre bombers amb una bomba rural pesada i un vehicle de comandament. El Servei de Bombers està organitzant altres efectius per si fóra necessari mobilitzar-los. L’equip de govern ha mostrat la seua solidaritat amb els veïns i veïnes de les localitats afectades i ha explicat que els mitjans de la ciutat estan a la seua disposició.

Un desastre colossal com aquest va més enllà de la causa o persona concreta que puga haver originat el foc. Simplement, estava ben anunciat. Parlem de dues dècades (casualment amb domini total del PP a les institucions) de no preocupar-se per la terra ni per la seua gent, més enllà de si es podia urbanitzar i era viable inventar un PAI. Parlem, en concret, de no estimar el bosc ni voler gestionar el seu dia a dia com un espai viu i imprescindible per les persones, fins i tot generador d’ocupació i vida als pobles. Parlem de no preocupar-se per evitar la seua destrucció i limitar la prevenció d’incendis (que s’apaguen millor i amb menys destrossa a l’hivern) a organitzar un negociet de contractar avions (de vegades, inexistents) als coneguts com ara s’aclareix als Jutjats. En general, parlem de milers de milions malgastats en projectes absurds mentre la terra (l’espai físic i la gent que hi vivia) i que tant havia aportat a aquest país, no mereixia més que despreci i abandonament. Aquesta també és part de l’herència del PP.

(Per cert, i sense cap mal ànim, recordeu tot el que s’ha vingut denunciant de la situació del Consorci Provincial de Bombers de la nostra excel·lent Diputació en mans del PP? Ja voreu com encara la culpa serà dels demés.)

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *