Després que la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, fera public que s’havien trobat més de 61.000 llibres editats amb diners públics amuntegats en magatzems de l’Ajuntament, plens de floridura i que el seu valor econòmic ascendia a 700.000 euros; el PP ha tractat de defensar-se mentint.

El portaveu del grup Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha criticat les declaracions dels anteriors regidors de Cultura, Miguel Àngel Mulet i Vicent Sales: “El PP no sap com eixir de l’embolic dels llibres i menteix”.

A més, Garcia ha afegit: “No han sabut fer ni una cosa be, i no perquè no sapigueren fer-la sinó perquè no han volgut. Primer, la desídia de les obres d’art, i ara uns llibres plens de floridura dels quals hi ha molts que s’han de tirar a la brossa. Peró els del PP tenien altres coses més interessants a fer que cuidar i vetlar pel patrimoni cultural de tots els castellonencs”.

“És lamentable tot amb el que ens estem trobam des que arribarem al govern, per això admire el gran treball que des de Cultura està fent Verònica Ruiz. Des de Compromís volem treballar per tindre la nostra pròpia cultura ben organitzada, cuidada i a la que tot ciutadà Castellonenc puga accedir perquè te eixe dret”, ha finalitzat Garcia.