Castelló edita per primera vegada una guia informativa amb totes les activitats esportives

Des del Patronat d’Esports es pretén que cada vegada hi haja més gent que practique esport i duga una vida saludable

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat la primera Guia d’Activitats Esportives que recull tota la informació d’interés del Patronat, des de les activitats destinades als més menuts i les escoles esportives, fins a les diferents campanyes que s’hi realitzaran durant el proper curs acadèmic, així com els preus, l’horari i el lloc on es realitzarà cada activitat.

El Patronat d’Esports registra al voltant dels 47.000 usuaris anuals, per la qual cosa es considera imprescindible que tot el que s’hi realize es comunique des de diferents mitjans, i “amb aquesta guia pretenem apropar tot el que es fa des del Patronat i que cada vegada hi haja més gent que practique l’esport i duguen una vida saludable”, ha destacat Porcar.

La Guia d’Activitats Esportives apropa a la ciutadania “totes les possibilitats que oferim des de l’Ajuntament, unes activitats pensades per satisfer les necessitats dels veïns i veïnes de Castelló”, ha manifestat el regidor, i s’agrupa segons les edats a les quals van dirigides les activitats.

La guia recull la informació de les 28 activitats realitzades per les Escoles Esportives Municipals per als xiquets i xiquetes de la ciutat, així com les diverses campanyes de natació i escolars, com ara la d’atletisme o la de jocs tradicionals. Pel que fa a les activitats adreçades a adults per al manteniment físic, “hi ha fins a 31 horaris d’activitats programades en diferents indrets de la ciutat per tal que la gent hi puga anar amb facilitat, en tot tipus d’horari, tant de matí com de vesprada. En definitiva, una guia fàcil d’emprar i amb tota la informació necessària perquè la idea és que cada persona trie l’activitat que més li agrade i puga gaudir d’una vida activa amb activitats saludables”, ha conclòs l’edil.

La guia es pot consultar també en la pàgina web del Patronat d’Esports i en la web de l’ajuntament (http://www.castello.es/archivos/493/Guia-Activitats-Esportives-2016.pdf), i cal destacar que estarà en constant actualització.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *