Els projectes proposats des de l’equip de govern que formen part de la segona fase de les inversions financerament sostenibles han sigut aprovats sense cap vot en contra. D’aquesta manera s’invertiran 4,6 milions d’euros en 15 projectes que confirmen la descentralització de les actuacions impulsades pel Govern municipal

Entre alguns dels projectes que tiraran endavant es troben: la instal·lació de set mòduls de banys públics distribuïts sobretot per la zona centre i del que el portaveu de Compromís per Castelló ha afirmat: “Castelló és una ciutat que creix a passos agegantats i es mereix disposar d’aquest servei, fins ara inexistent. Aquesta inversió de 400.000 euros per dotar Castelló de banys públics farà de la ciutat un lloc més amable i habitable així com millorarà la qualitat de vida de les persones un poc més”.

Un altre és la inversió que es farà de 150.000 euros per a ampliar en el pàrquing d’autocaravanes del Grau de Castelló. Garcia està segur que: “aquesta aposta per la inversió turística a la ciutat, dota a Castelló de totes les infraestructures i possibilitats que milloren i incrementen el turisme a la nostra ciutat i platges”. I ha afegit: “Aquesta inversió permetrà que l’aparcament puga comptar amb 27 places més i que passe a tenir un capacitat per a un total de 47 vehicles. Aquest turisme genera un impacte econòmic molt important, sobretot en els comerços locals. Així convertim Castelló en una de les primeres ciutats del Mediterrani en comptar amb una instal·lació pública d’aquest nivell”.

La millora de l’accés al centre esportiu Chencho és un dels altres projectes que el portaveu de Compromís ha volgut destacar. L’Ajuntament de Castelló destinarà la quantitat de 300.000 euros en millorar les instal·lacions esportives. Garcia ha afegit: “Nosaltres des de Compromís volem una ciutat per a totes i per això anem a seguir treballant i promovent la construcció d’instal·lacions esportives, la conservació, reparació, millora i administració de la propietat municipal, ja que aquestes són dels ciutadans i ciutadanes de Castelló i és el que es mereixen”.

També invertirem 251.371 euros per a la millora de les escoles públiques. Aquesta xifra es suma al mig milió ja invertit en educació en l’any anterior. El portaveu de compromís ha recalcat: “Tot el que s’ha deixat per fer durant els anteriors anys de govern del PP anem a fer-lo nosaltres. L’educació és una de les nostres prioritats i tenim la voluntat és arribar a tindre unes instal·lacions dignes en tots els col·legis de Castelló”.

Així mateix, s’invertiran quasi 150.000 euros en un projecte d’adequació de les instal·lacions del Planetari. Garcia s’ha referit a aquest projecte recordant el que en el seu moment la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, va dir: “La indiferència mostrada pels anteriors equips de govern ha portat al que hauria de ser un dels edificis insígnia de la ciutat a convertir-se en un lloc sense interés, abandonat i minyonejat per les polítiques culturals fins avui”. I ha afegit: “Amb aquesta inversió anem a retornar-li al Planetari el paper que li correspon, que siga ser un centre de divulgació científica i astronòmica, tot un referent cultural per a la ciutat i província de Castelló”.