El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha assegurat que els comptes municipals són justos “perquè introdueix criteris de progressivitat per tal que qui menys té siga qui menys ha de pagar” i reflecteixen la voluntat del govern local de treballar pel benestar i la qualitat de vida.

La formació de Compromís per Castelló ha mostrat la seua satisfacció pels pressupostos aprovats aquest divendres a l’Ajuntament de la ciutat, uns comptes que “reflecteixen l’aposta decidida de l’actual govern pel transport públic, l’habitatge, el comerç i l’ocupació, l’educació, la cultura i un llarg etcètera d’àrees i inversions que contribuiran a millorar la qualitat de vida de tots els castellonencs i castellonenques”, segons ha destacat el portaveu, Ignasi Garcia.

Garcia ha volgut destacar que els pressupostos de la ciutat “introdueixen un ambiciós criteri de progressivitat, de manera que qui més té ha de contribuir més i qui menys té es veurà beneficiat per uns pagaments reduïts, una mesura que ha de definir aquest govern de progrés ja que pretén reequilibrar les aportacions de la ciutadania en funció de la renda i el patrimoni”. “Hem dut a terme una ferma aposta per la inclusió social per tal de pal·liar els efectes vers la població d’aquesta estafa que anomenem crisi i que tanta desigualtat ha generat en la nostra localitat”, segons el portaveu.

Des de Compromís per Castelló també han volgut destacar la incorporació de la perspectiva de gènere als pressupostos d’aquest 2016, un treball que situa la ciutat al capdavant en la lluita per la Igualtat. Tal i com ha explicat Garcia, “gràcies al treball de la nostra companya Ali Brancal, Castelló és la sisena ciutat a l’Estat espanyol que compta amb pressupostos amb perspectiva de gènere, només per darrere de ciutats com Madrid, Bilbao, Donosti, Granada i Màlaga”.