La nova edició, que se celebrarà fins el 21 de maig, està oferint activitats per a tot tipus de públic.

La Plaça Santa Clara de la ciutat acull fins al 21 de maig, la 33a edició de la Fira del Llibre de Castelló, convertint-se així en el centre cultural de la ciutat i el lloc on es reunisca la major oferta de literatura de la nostra província. A més, la Fira del Llibre serà un focus d’activitats literàries i d’animació a la lectura que perseguirà la finalitat d’acostar l’univers de les lletres a cada racó i cada casa de la nostra ciutat.

La Fira del Llibre, organitzada pel Gremi de llibreters de Castelló i Comarques, en col•laboració amb l’Ajuntament de Castelló i la Regidoria de Cultura, dirigida per Verònica Ruiz, ha programat per a aquesta edició un gran ventall d’activitats relacionades amb el món del llibre, la lectura i la cultura dirigit a tot el públic visitant. Així, la trenta-tresena edició d’aquesta important cita cultural comptarà amb presentacions de novetats literàries, signatures d’autors, trobades amb escriptors, lectures i recitals, taules redones, animacions, contacontes o música, entre uns altres.

A més, la Fira també compta amb un extens programa d’activitats dirigit als xiquets i als col•legis, una àmplia i completa oferta que té com a finalitat convertir la Fira del Llibre de Castelló en un espai de referència cultural de la província, una vertadera festa del llibre.
La Fira comptarà a més amb diverses activitats amb motiu de l’Any Blasco Ibáñez, del centenari del naixement de la poetisa Glòria Fuertes, del 25 aniversari de la defunció de l’escriptor i humanista valencià Joan Fuster, i del 80 aniversari de la mort de Josep Pascual Tirado, autor del Tombatossals.

Entre els autors convidats a les signatures d’exemplars, la 33 Fira del Llibre de Castelló comptarà amb Manuel Vicent i Fernando Delgado, a més d’un gran nombre d’autors d’àmbit regional, provincial i local, signant exemplars a tots els interessats i sobretot conversant amb els lectors.

Els lectors que s’acosten a la fira trobaran més de 25.000 llibres des de novel•la, poesia, llibres infantils i juvenils, cuina, viatges i, sobretot, la llibertat de poder fullejar-los tranquil•lament. A més, en comprar els llibres en la Fira obtindran un 10% de descompte i entraran en el sorteig d’una gran cistella de llibres. Els interessats poden trobar tota la programació a la seua pàgina de Facebook.