Castelló acull per quart any consecutiu l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, una prova puntuable per a la Copa d’Espanya de Rallyes d’Energies Renovables. Tot i tractar-se d’una prova de carácter esportiu i competitiu, tant l’organització de la prova com l’Ajuntament de Castelló afirmen que l’objectiu d’aquesta és evidenciar l’aposta per una mobilitat més sostenible.

Aquesta cita esportiva i sostenible, programada per als propers divendres 22 i dissabte 23 de setembre, és una de les proves més importants de la Copa d’Espanya d’Energies Alternatives i “de cara al pròxim any hem demanat la puntuabilitat per a la Copa Internacional d’Energies Alternatives”, ha declarat el president del comitè organitzador de la prova, Fernando Lobón.

El regidor de Mobilitat, Rafa Simó, ha manifestat que “des de l’Ajuntament de Castelló és un autèntic plaer i un honor col·laborar i ajudar en un esdeveniment tan important a nivell nacional”. A més, ha insistit en la importància que té per a Castelló un esdeveniment d’aquesta magnitud “per reflexar l’aposta i la direcció cap a una mobilitat més sostenible, en aquest cas elèctrica”.

Així mateix, el regidor d’Esports, Enric Porcar, ha expressat la seua alegria durant aquests anys per “l’evolució i  el pes que té per a la ciutadania de Castelló, més allà de la part esportiva, per la difusió dels valors de les energies renovables i la conducció eficient”.

Lobón ha explicat que aquest any el centre d’operacions també estarà situat a la Plaça Espanya i comptarà amb 18 pals de recàrrega elèctrica. A més, Lobón ha confirmat l’assistència de nombrosos i importants pilots del panorama nacional, com la del castellonenc Roberto Merhi.