Castelló facilitarà la presentació telemàtica d’al·legacions al Pla General Estructural

L’Ajuntament també facilitarà el registre de les al·legacions en les dues seus presencials de consulta que s’han habilitat.

L’exposició pública es perllongarà fins al 21 de març i es podrà consultar en Quatre Cantons i la Tinència d’Alcaldia del Grau i en la web www.plageneralcastello.es

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ja ha publicat l’anunci de l’exposició pública del Pla General Estructural, per la qual cosa a partir de hui, 16 de gener, s’obri el període de consulta i presentació d’al·legacions durant 45 dies hàbils. Fins al pròxim 21 de març, els qui vulguen consultar la documentació de manera presencial poden dirigir-se a l’edifici Quatre Cantons (carrer Al mig, 82) i la Tinència d’Alcaldia del Grau (Passeig Bonavista, 28) en horari de 9:00 a 19:00 hores de dilluns a divendres i de 9:00 a 13:00 els dissabtes al matí. A més, la informació també està disponible en la web www.plageneralcastello.es.

El regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, ha explicat que “per primera vegada Castelló facilitarà la presentació d’al·legacions via telemàtica”. Segons ha apuntat, la web de consulta www.plageneralcastello.es inclou una pestanya d’al·legacions a través de la qual es poden presenten via en línia o descarregar un formulari per a registrar en els punts habilitats per l’Ajuntament de Castelló. El regidor ha explicat que “s’enllaça amb un formulari a través del que es poden presentar al·legacions, per al que és necessari disposar d’un certificat digital admès”.

La presentació es realitza utilitzant l’aplicació d’escriptori Autofirma que ha de ser instal·lada prèviament per l’usuari. En la pàgina s’inclouen l’enllaç a l’aplicació i a les instruccions per a poder instal·lar-la. Posteriorment, s’ha d’emplenar el formulari completant almenys tots els camps obligatoris, a més es poden adjuntar fins a tres documents PDF. Després de la presentació del formulari es pot descarregar el rebut de registre d’entrada i un document PDF amb les dades presentades.

 

Dues sessions informatives

Dins del pla de participació pública del Pla General, s’han convocat dues sessions informatives obertes a la ciutadania per a explicar les característiques tècniques del Pla General Estructural, que conté informació relativa a la classificació del sòl (urbà, urbanitzable, no urbanitzable); la qualificació (residencial, industrial o terciari), sobre la infraestructura verda, les dotacions de ciutat, etcètera. El coordinador de Desenvolupament de la Ciutat i Sostenibilitat, Fernando Calduch, i la cap de l’àrea de Desenvolupament Urbanístic, Consuelo Leal, seran els encarregats de realitzar aquestes xarrades, que se celebraran el dilluns 22 de gener en el saló d’actes de Quatre Cantons i el 29 de gener en el polifuncional de la Marina, ambdues a les 18:00 hores.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *