Patis oberts és un projecte per obrir les escoles i dinamitzar els seus patis.

Aquesta iniciativa es desenvoluparà durant 29 caps de setmana els divendres de 17.00 a 19.00 hores i els dissabtes de 10.30 a 13.30 hores en set col·legis, un per districte i zona d’influència, de la ciutat de Castelló.

En aquesta primera edició comptarà amb els col·legis Castàlia (nord), Mestre Canós (nord-est), Censal (sud-est), Ripollés (sud-oest), Manel Garcia Grau (oest), Herrero (centre) i Elcano (Grau).

Un projecte per tal “d’obrir les escoles perquè siguen uns espais públics més a guanyar per la ciutadania”. I “la idea és que els pares també participen i juguen amb els seus fills”.

L’objectiu és fer dels patis com d’una plaça pública amb activitats esportives, educatives, programacions, festes extraordinàries i jocs populars, entre d’altres. Es comptarà amb la figura d’un dinamitzador que serà l’encarregat de promoure les activitats entre els xiquets i xiquetes. Cal destacar, a més, que per a dissenyar les activitats en cada centre hi haurà un treball previ al costat de l’equip directiu i les associacions de mares i pares d’alumnes.

Pots consultar totes les dades al següent web: http://patisoberts.castello.es/