‘Escala a Castelló’ programa més de 120 actes d’exhibicions nàutiques i cultura marinera entre el 5 i el 8 d’abril

El programa inclou més de 120 activitats al llarg dels quatre dies que va a durar l’esdeveniment, des del dijous 5 d’abril fins al diumenge 8, per a culminar el període vacacional de Setmana Santa. L’accés serà gratuït per a la pràctica totalitat de les activitats (solament es pagarà un preu mòdic per a visitar el Nao Victòria i el Galeón i per a les minitravessies de la ‘golondrina’). Els assistents podran visitar gratuïtament el Sthandart.

A més, es podrà gaudir de minibateig del mar amb les embarcacions del club nàutic; hi haurà visites a l’espectacular nau de salvament Mar Mesana de 45 metres d’eslora, així com al patruller de la Guardia Civil. També es podrà visitar una vela llatina de 9 metres d’eslora procedent de Catarroja. Hi haurà gimcanes per a xiquetes i xiquets, recreacions històriques amb infanteria, cavalleria i canons, un mercat mariner autèntic amb prop de cent llocs i una exhibició exhibicions de les Joutes de Sète, tornejos amb llança i escut entre barques amb deu tripulants en cadascuna. Es podrà conèixer més d’a prop la pràctica de la pescaturisme i s’ha programat una acció solidària amb l’ONG Stella Maris.

Els interessats a conèixer el detall de la programació poden consultar-los en la pàgina web específica per a l’esdeveniment www.escalaacastello.com on poden veure programació, així com accedir a tota la informació relativa a hotels i oferta gastronòmica, entre uns altres. L’associació gastronòmica del Grau ha preparat menús degustació perquè Escala a Castelló siga un aparador de la millor ofereix culinària local.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *