Ajuntament i Universitat Jaume I organitzen el MOU-ME!, el Primer Festival de Músiques del Menador

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Verònica Ruiz, i la Universitat Jaume I han organitzat el  MOU-ME!, el Primer Festival de Músiques del Menador. Aquest esdeveniment, que compta amb la col·laboració de Nomepierdoniuna i Cuatroochenta, será a més la celebració del desé aniversari de la web dedicada a la música i la cultura de Castelló.

El pròxim dissabte 26 de maig, en la plaça Hort dels Corders, es donaran cita artistes de l’alçada d’Eli Paperboy Reed meets High & Mighty Brass Band, Sharif, Niña Coyote eta Chico Tornado, Júlia i Dandy Wolf. Un festival per a tots els públics que començarà a les 19.00 hores i tindrà entrada gratuïta. Les cinc actuacions es desenvoluparan de forma ininterrompuda i seran capaços de mesclar públic de diferents generacions i gustos. Música soul, pop, rock o rap estaran presentes en aquesta nova proposta musical.

Sense dubte, el cap de cartell d’aquest festival serà el cantant nord-americà Eli Paperboy Reed, una de les grans veus del soul contemporani, que en aquesta ocasió actuarà al costat de la High & Mighty Brass Band, una banda avesada tocant música popular en els carrers i el metre de Nova York i formada per vuit músics: guitarra, baix, bateria, trombons i trompetes.

El festival també comptarà amb l’actuació del raper saragossà Sharif, acompanyat en el micro per Morgan i als plats per Óscar, un concert que s’emmarca dins de la gira de presentació del seu disc Acariciado mundo, amb la qual passarà per més de 25 ciutats espanyoles, a més de festivals com el Viña Rock.

El duo donostiarra de stoner rock Niña Coyote eta Chico Tornado, format per Ursula Strong i Koldo Soret, oferirà a Castelló una de les poques actuacions en directe que va a realitzar enguany, ja que es troba immers en l’enregistrament del seu nou disc. La plaça Hort dels Corders també acollirà l’actuació del grup alcoià Júlia, representants del dream pop en valencià alimentat de sintetitzadors i en el qual l’electrònica adquireix un gran pes. El seu nou treball Pròxima B. els ha valgut per a fer-se amb el Premi Ovidi 2017 a Millor producció i arranjaments, Millor disseny i Millor cançó (“Cap parat”), a més d’haver sigut escollit com el Millor disc de la Comunitat Valenciana en 2017 segons MondoSonoro i Beat València i estar entre els 50 millors discos de l’any per a Rockdelux.

Finalment, el festival comptarà amb la participació del grup de rock alternatiu Dandy Wolf, una de les bandes capdavanteres de l’escena castellonenca actual. Formada l’any 2013, va gravar el seu primer disc en 2016 i actualment està preparant una gira nacional que arribarà acompanyada per nou material audiovisual i temes que formaran part del seu segon disc.

MOU-ME! Festival de Músiques del Menador és una iniciativa vinculada a aquest nou contenidor cultural, que gestionen l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I de forma conjunta i té com a objectiu dinamitzar la vida cultural de la capital de la Plana.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *