El regidor de Normalització, Ignasi Garcia, ha volgut agrair i felicitar als funcionaris participants “per voler continuar formant-se”.

El regidor de Normalització Lingüística, Ignasi Garcia, ha informat hui que “aquesta setmana finalitza el segon curs de llenguatge administratiu en valencià, un curs en el qual el departament de Recursos Humans de l’Ajuntament compta, per primera vegada, amb la Universitat Jaume I per a formar als seus funcionaris”. Garcia ha valorat les dues exitoses edicions d’aquest curs, ja que “alguns funcionaris que volen aprendre i seguir formant-se no han pogut participar encara”.

El regidor delegat de l’àrea de Normalització ha volgut felicitar i agrair personalment a tots aquells funcionaris que “tot i tindre la seua plaça, decideixen continuar formant-se i millorant per a donar un millor servei a la ciutadania dia a dia”.