El pacte aconseguit permetrà resituar als alumnes del Vicent Marçà i Herrero mentre es realitzen les obres del programa Edificant.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha volgut aplaudir i celebrar l’acord al que han arribat la Conselleria d’Educació i la Diputació de Castelló mitjançant el qual el departament que dirigeix el conseller Vicent Marzà invertirà 1,5 milions d’euros en la millora de les instal·lacions del Complex SocioeducatiuPenyeta Roja de Castelló.

Porcar ha agraït “l’obstinació i el treball realitzat pel conseller Marzà perquè aquest acord siga avui una realitat. Es tracta d’un pacte entre dues institucions que permetrà una cosa que fa molts anys que la ciutat necessita: un centre de referència on poder albergar alumnes mentre es fan les obres de millora que tanta falta fan a certs col·legis de Castelló”.

El regidor d’Educació ha recordat que aquesta notícia “beneficiarà, en primer lloc, als alumnes del Ceip Vicent Marçà i del Ceip Herrero, que podran traslladar-se a Penyeta Roja al llarg del 2019perquè els seus col·legis siguen construïts o rehabilitats”.

Així, l’edil també ha recordat que “l’Ajuntament i jo mateix estarem sempre del costat de les famílies, com hem demostrat durant tot aquest temps, però respectant els temps i els acords que dues institucions com la Conselleria i Diputació havien de dur a terme. Per això, ens alegrem de que Marzà i Molinerhagen arribat finalment a aquest acord perquè era una necessitat per a la ciutat de Castelló com ja vam fer saber.Durant la negociació nosaltres hem mitjançatamb la comunitat educativa, que era el paper que ens pertanyia com a Ajuntament”.

Finalment, Porcar ha manifestat que “ara és el temps de l’Ajuntament, ara ens toca a nosaltres estar a l’altura i col·laborar perquè el programa Edificant vaja sobre rodes. Confie en açò perquè és un projecte en el qual tot l’equip de govern i el funcionariat està implicat al cent per cent”.