El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, titlla d’immoral que “la diputada zombi denuncie el treball en educació amb dades falses”.

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha recordat a la senyora Begoña Carrasco i a la senyora Beatriz Gascó que “han perdut una nova oportunitat de demanar disculpes pel gran forat que va suposar Ciegsa per a tots els valencians i valencianes. Més de 1.000 milions d’euros malbaratats, si no furtats, per a la seua trama corrupta de construcció d’escoles en unes condicions ruïnoses que ara nosaltres haurem d’arreglar i reparar”.

Garcia ha manifestat que totes les xifres que han donat en la roda de premsa celebrada hui per Gascó i Carrasco són “un cant a la falsedat i han demostrat, no només que no coneixen l’estat actual de l’educació, sinó que tampoc el coneixien mentre elles governaven”. El regidor a l’Ajuntament de Castelló ha afirmat que “el Govern del Botànic es va trobar amb 8.000 xiquets que estaven estudiant en barracons i eixe número s’ha reduït a la meitat”.

El portaveu ha manifestat que “nosaltres sí que ens creem l’educació pública mentre ells la tractaren com un negoci. Van ser ells qui ens van deixar 200 escoles amb fibrociment i és el Govern del Botànic qui està reduint aquest número i la província de Castelló és un clar exemple, ja que hui en dia ja no existeix cap centre educatiu amb fibrociment”.

Per últim, Garcia ha denunciat que el fet que la diputada que ha hagut de confessar que era una treballadora zombi, una persona que amb un sou públic treballava per al partit, siga la que està mentint sobre aquest tema i denunciant amb dades falses, “demostra una immoralitat que en democràcia no s’hauria de permetre”.