El regidor d’Esports ha recordat que “es tracta de cercar, a la major brevetat possible, una solució als problemes de la instal·lació”

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha anunciat hui que l’Acord del Grau i els clubs usuaris del pavelló Pablo Herrera han enviat una carta a la Diputació per cercar una solució conjunta.

Així, Porcar ha manifestat que “des del Govern Municipal de Castelló considerem que és imprescindible actuar en el pavelló Pablo Herrera i fer-ho més prompte que tard. Per això, els partits signants de l’Acord del Grau, junt amb els clubs usuaris de la instal·lació esportiva, hem adreçat una carta a la Diputació Provincial en la qual instem a què totes les parts implicades ens assentem a la major brevetat possible per tal de buscar una solució als problemes en la infraestructura del Pablo Herrera”.

A més, el regidor d’Esports ha recordat que “l’Ajuntament ha posat damunt de la taula un bon projecte, que a més està consensuat amb els clubs i que resoldrà el problema de les entrades d’aigua i del paviment. Es tracta de cercar la manera de començar les obres com més prompte millor i per a això és necessari que ens assentem la Diputació, l’Ajuntament, els clubs i els tècnics responsables”.