El pròxim 13 de novembre s’iniciaran les proves de selecció al Museu de Belles Arts de Castelló

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha presentat la creació d’un cor infantil municipal, el Cor Infantil de Castelló. Estarà format per 40 xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys que seran escollits el pròxim dimarts 13 de novembre per la directora d’aquest, la pedagoga i experta en cant coral, Isabel Villagar. Les proves de selecció tindran lloc des de les 15.30 fins a les 19.30 hores al Museu de Belles Arts de Castelló, on els i les escolars interessats hauran de cantar una cançó d’elecció pròpia a ‘cappella’. Les candidates i els candidats hauran d’anar acompanyats per la mare, el pare o tutor o tutora legal.

La iniciativa naix arran l’èxit de l’Escola Canta i perquè des de la Regidoria d’Educació recolzen “que la música és el llenguatge universal i un vehicle de cohesió social i d’integració molt potent”. Porcar explica que “veient que el projecte de l’Escola Canta tire endavant amb molta força i que és un potent dinamitzador cultural, vam veure la possibilitat de crear el cor infantil de Castelló”. La proposta de l’àrea d’Educació busca oferir una activitat extraescolar gratuïta de caràcter artístic com és cantar i forma part d’un cor, perquè “hi ha molta gent que té interès i afició al cant i feia falta que crearem una iniciativa així” ha afirmat el regidor.

La formació de les xiquetes i xiquets seleccionats que formaran part del Cor Infantil de Castelló és gratuïta i els assajos es faran cada dimarts en el saló d’actes del Museu de Belles Arts de 17.30  a 18.30 hores i seran oberts al públic.