S’incorporen classes dissabte en horari de matí al Menador per facilitar l’accessibilitat a totes les persones que estiguen interessades

La regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, oferta de nou cursos en valencià gratuïts dels nivells A1, A2, B1 i B2 per a aquest any, en col·laboració amb Escola Valenciana. “És una de les moltes iniciatives que s’estan fent des de l’Ajuntament que resulta tenir molt d’èxit i permet a la ciutadania fer els primers passos en la nostra llengua” ha explicat l’edil Garcia.

En aquesta nova edició, a les classes que s’imparteixen a la vesprada, en horari de 17.00h a 19.00h i de 19.00h a 21.00h, es sumen d’altres els dissabtes de matí de 10.00h a 14.00h per tal d’adaptar-se a les necessitats de totes les veïnes i els veïns de la ciutat. Garcia explica que “s’ha creat un nou curs els dissabtes de matí al Menador a causa de les nombroses peticions que ens han arribat. Així facilitem l’accessibilitat a tota aquesta gent que ens demana que vol enriquir-se amb el valencià”.

Els cursos començaran el 14 de gener i acabaran el 16 de maig, amb una durada de 60 hores. Els interessats i les interessades poden inscriure’s fins al pròxim dia 7 de gener a fev.org/cursos/castello. El regidor de Normalització celebra aquesta nova edició de cursos gratuïts perquè “volem posar a disposició de totes i tots els nostres recursos per a defensar i valorar el tresor més valuós que tenim que és la nostra llengua”.