El vicealcalde afirma que “és ara el moment formal en el qual establir un diàleg entre govern i oposició per a millorar-los”

El vicealcalde de Castelló, Ignasi Garcia, ha convidat hui als diferents partits polítics en l’oposició a presentar esmenes al Pressupost de 2019 i que “plantegen des del seu punt de vista quines són les millores necessàries o quines partides consideren que no haurien d’existir”.Garcia ha recordat que “és ara el moment formal en el qual establir un diàleg entre el govern i l’oposició per a aconseguir el consens i la millora dels pressupostos. Des del govern municipal farem tot el possible per a arribar a acords”.

No obstant això, el vicealcalde ha volgut recordar que “la portaveu del Partit Popular, Begoña Carrasco, va arribar a afirmar en l’últim debat sobre les ordenances fiscals que sobraven 7 milions d’euros d’ingressos en els comptes de l’Ajuntament”. Per tant, Garcia ha convidat a Carrasco a “demostrar que pot reduir el pressupost municipal en 7 milions d’euros i justifique que allò que va dir no era només una soflama electoralista”.

Garcia ha recordat que “aqueix eslògan sobre la perpètua baixada d’impostos que alguns polítics usen de manera repetida és una fal·làcia. Qui constantment promet baixar impostos fins a l’infinit està mentint a la nostra ciutadania, perquè és impossible Els serveis públics, els sous dels funcionaris, les ajudes a la ciutadania, totes les polítiques municipals tenen un cost econòmic que cal sufragar”.