Garcia ha explicat que “Compromís per Castelló ha votat coherentment rebutjant així les esmenes de la dreta que evita la transformació de la ciutat”

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que els pressupostos per a l’any 2019 han tirat endavant gràcies al vot de qualitat de Compromís en la Comissió de Govern Obert celebrada aquest matí. “Un pressupost que creix, que inverteix en Castelló, destinat a rescatar persones amb necessitats, garantir drets i oportunitats i seguir transformant la ciutat” ha explicat Garcia.

Gràcies al vot de qualitat, garantit per tindre la Presidència de la Comissió, “Compromís per Castelló ha votat coherentment rebutjant així les esmenes de la dreta que sols treballa per destruir tot allò que fa millorar la ciutat” ha manifestat el portaveu i vicealcalde.

Tanmateix, la sorpresa de la Comissió ha sigut que el Partit Popular, Ciudadanos i el PSOE “després de veure el resultat de les seves votacions, han demanat una segona votació per canviar el seu sentit del vot”. Aquests canvis han evitat que s’incorporara l’esmena número 6 de Castelló en Moviment, referida al compliment de l’acord plenari de la creació d’una Oficina de Bon Govern, recollida en l’Acord del Grau, i que “és necessària per a una gestió eficient dels nostres comptes i contractes i per a poder garantir els drets i serveis a la ciutadania d’una forma més transparent i participativa, en canvi nosaltres, ens hem mantingut ferms en la votació” ha explicat el portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.