Les projeccions tindran lloc del 18 al 22 de febrer de 10 a 12 hores al Teatre del Raval

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha presentat la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCe), un festival arrelat a la cultura valenciana que promociona l’alfabetització audiovisual a les aules per a infants i joves. Aquest any de nou una part de la Mostra tindrà lloc a Castelló, des del pròxim dia 18 de febrer fins al 22 de febrer de 2019.

S’han programat diferents sessions, dintre de la MiCe Escolar, per als centres educatius al Teatre del Raval en horari de 10 a 12 hores. Les projeccions dels dies 18 i 19 estan dirigides a alumnes de primària. La del 21 a escolars d’infantil, i la del dia 22 a l’alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius.

En cada projecció, l’aforament és de 180 places per a cada sessió, i la duració dependrà del públic assistent. De fet, la projecció per a infantil serà d’uns 68 minuts, mentre la de primària i la d’alumnat de secundària, d’uns 98 minuts. L’entrada serà gratuïta fins a completar aforament, i es faran a través del telèfon 964233824 o de l’adreça de correu electrònic inscripcio.educacio@castello.es.

Per últim, la MiCe culminarà les seues jornades el dia 21 de febrer de 2019 en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb la projecció de la pel·lícula germanokeniana ‘Supa modo’, dirigida a l’alumnat de secundària dels centres de Castelló.