El secretari d’Organització, Juanma Segarra, destaca que “Ruiz li ha donat una bolcada a la cultura de la ciutat comptant amb artistes de primer nivell nacionals i internacionals i programant per a tota mena de públics”

Compromís per Castelló va celebrar en la vesprada d’ahir la reunió de la seua Comissió Executiva Local en la qual, a més d’altres assumptes, va acordar mostrar el seu unànime suport a la política cultural i a la programació musical que ha realitzat la regidora Verònica Ruiz durant els tres anys i mig que porta al capdavant de la Regidoria de Cultura.

Així, el secretari d’Organització de l’Executiva Local de Compromís per Castelló, Juanma Segarra, ha volgut recordar que “des del primer dia, Verònica Ruiz i el seu equip de la regidoria de Cultura han donat una bolcada a la política cultural del nostre Ajuntament i han dissenyat una programació a l’altura de la gran ciutat que és Castelló, comptant amb artistes de primer nivell tant del panorama nacional com internacional”.

Segarra ha continuat dient que “el canvi radical que ha experimentat la ciutat quant a programació musical s’ha vist traduït en una resposta massiva del públic castellonenc, que ha pogut gaudir de música de tots els estils, per a tots els públics i ha comptat tant amb estreles nacionals i internacionals com amb artistes consagrats i novells de la nostra terra”.

Des de l’Executiva Local van recordar concerts com els de Jorge Drexler, Tequila, Juan Perro, L’Habitació Roja, Kiko Veneno, Maria del Mar Bonet, Kepa Junquera, Carmen París, Pagagnini, Eli ‘Paperboy’ Reed, Ruth Baker Band o el de Tarque d’aquest pròxim dissabte, entre molts altres artistes i caps de cartell.

El secretari d’Organització de la formació valencianista ha emfatitzat que “els concerts de qualitat porten instaurats a la nostra ciutat més de 3 anys i mig, estem en el circuit de grans concerts nacionals i internacionals des de meitat de l’any 2015 encara que sembla que alguns polítics, a tenor de les seues declaracions, no s’han assabentat encara”.

En aquest sentit, i davant algunes crítiques realitzades per polítics en xarxes socials sobre la “ideologia a l’hora de programar”, Segarra ha comentat que “des de 2015 ningú en el departament de Cultura li pregunta als músics, als pintors, als escriptors i a la resta d’artistes quina ideologia tenen abans de contractar-los. Es realitza la contractació sobre la base de la seua qualitat artística i des de la Regidoria que lidera Verònica Ruiz s’ha programat per a tots els públics i els gustos. Alguns s’obstinen a fer creure als ciutadans que no s’ha programat, per exemple, flamenc. La realitat és que en 3 anys i mig s’han programat fins a 15 actuacions de flamenc pur o de flamenc fusió”.