Comença la 27a edició del Jazz Castelló amb espectacles programats per a tot el cap de setmana

Ruiz afirma que “en Castelló apostem per la diversitat musical oferint diferents estils de música per tal de dinamitzar la ciutat a través de la cultura”

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha donat inici a la 27a edició del festival Jazz Castelló amb la inauguració de l’exposició “Rostres del Jazz” situada al Hall de Menador i que romandrà oberta al públic fins al dia 28 de febrer. Aquesta edició del Festival de Jazz comptarà amb un total de set actuacions dividides entre el centre de Castelló i el Grau. “Aquest any volem dinamitzar tots els espais possibles de la ciutat oferint una gran varietat d’actuacions musicals i espectacles” ha explicat Verònica Ruiz.

La primera actuació serà el dijous 31 a càrrec de Eri Yamamoto Duet i el Cor l’Acadèmia d’Orfeu a les 20h al Teatre del Raval amb un preu de 6€. Per al divendres 1 de febrer estan preparades les actuacions d’Esteban García Quartet a les 20h a la Casa de la Cultura amb entrada lliure, acabant a les 22:30h amb Dena Derose Trio feat Piero Odorici al Teatre del Raval amb entrada de 6€.

Per al dissabte 2 de febrer, la jornada començarà a les 11.00 hores a la Tinença d’Alcaldia del Grau amb una cercavila protagonitzada per Jazz Street Marching Band, i a continuació, en l’avinguda Sant Pere, estaran FJ Silvestre & A. Wellet Acoustic Trio a les 12.00 hores. A la vesprada, la festa es trasllada al centre de la ciutat, on a les 18.00 hores Jazz Street Marching Band actuaran al Menador, i per acabar, a les 22.30 hores, el nord-americà Bob Sands Quartet oferirà el seu espectacle al Teatre del Raval amb entrada de 5 €.

Per concloure la 27a edició del festival Jazz Castelló, el diumenge 3 es contarà amb l’actuació de Kontxi Lorente, Lucho Aguilar i Tico Porcar a la Casa de la Cultura amb entrada lliure.

Arxivat en: Cultura, oci, esport i festes, Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *