El Censal comptarà amb dues dinamitzadores i dos patis oberts per ampliar l’oferta

El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha informat que en breu es dóna inici a una nova edició de Patis Oberts. Les escoles Exèrcit, La Marina i Jaume I se sumen als col·legis que van formar part de la iniciativa durant el 2018: Castàlia (Nord), Censal (Sud-Est), Ripollés (Sud-Oest), Manel Garcia Grau (Oest), Herrero (Centre), i Sant Agustí (Nord-Oest). A més a més, cal remarcar que al Censal es comptarà amb dues dinamitzadores i dos patis oberts per ampliar l’oferta; i que al Benadressa s’obrirà el dijous a petició dels veïns i veïnes i de la comunitat educativa de l’escola.

El regidor Porcar ha assenyalat que “és una iniciativa que vam iniciar l’any passat amb molt d’èxit i una gran acceptació entre les escoles que van anar participant”. A més a més, l’edil ha explicat que s’ha anat avaluant constantment i fent les modificacions adients perquè cada vegada més famílies, més escoles i més barris puguen gaudir dels Patis Oberts. Per aquest motiu, “és una gran satisfacció veure que enguany hi ha més que volen formar part de la iniciativa”, ha celebrat.

L’objectiu és fer dels patis una plaça pública amb activitats esportives, educatives, programacions, festes i jocs populars. “Estem creant espais inclusius per als xiquets i xiquetes, amb la figura d’un dinamitzador cultural per promoure el disseny d’activitats en cada centre. Estem fent barri”, ha defensat Porcar.