Ruiz explica que amb aquesta obra “pretenem transmetre i apropar la cultura al nostres més menuts”

Les regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Castelló, encapçalades per Verònica Ruiz i Enric Porcar respectivament, han presenciat aquest matí la representació de l’espectacle escolar ‘Sabates Noves’ que es durà a terme durant els dies 11, 12 i 13 de febrer al Teatre Principal de Castelló, i els dies 14 i 15 de febrer al Centre Cultural La Marina del Grau. L’espectacle està dirigit a xiquetes i xiquets de 3 a 8 anys i al públic familiar.

‘Sabates Noves’ conta la història d’un xiquet que estrena sabates i empren un camí on descobreix tot allò que l’envolta partint d’un punt local fins acabar en un punt universal. L’obra pretén crear una nova aventura per als més menuts i connectar als més majors amb la seva infantesa a través de cançons populars i el pas del temps.

La companyia Tian Gombau, L‘Home dibuixat’, compta amb més de 20 anys d’experiència en els escenaris i ha viatjat arreu del món transmetent cultura popular en més de 10 idiomes. L’obra ‘Sabates Noves’ compta amb diverses nominacions a premis i ha aconseguit diferents guardons nacionals i internacionals.

La representació es dividirà en dues sessions per dia en el Teatre Principal, una a les 09.30 i l’altra a les 11.00 hores, i tres sessions diàries en el Centre Cultural La Marina, a les 09.30, 11.00 i 12.30 hores, amb una duració màxima de 30 minuts per sessió.