Els assajos tindran lloc els dissabtes 2, 9 i 16 de març i finalitzaran amb una gala final el dia 6 d’abril en la Plaça Major

El regidor d’Educació i Esports a l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat el projecte BAD (Balla, Aprén i Disfruta), una iniciativa destinada a tots els joves en un entorn educatiu, saludable i esportiu, on s’impartiran classes de hip-hop, balls tradicionals de Castelló i balls de saló totalment gratuïts.

“Amb activitats com aquestes, es potencia la part creativa dels xiquets i xiquetes a través de l’esport, a més de divertir-se ballant i fent nous amics” ha explicat Porcar.

Els assajos van dirigits a joves entre 8 i 16 anys, i tindran lloc els dissabtes 2, 9 i 16 març de 17 a 20 hores en la Plaça Major, Plaça Pescateria i la Plaça del Mercadet. L’activitat culminarà el dissabte 6 d’abril amb una Gala Final a la Plaça Major a les 18.30 hores.

Per participar, caldrà inscriure als i les participants a l’estudi de dansa Coppelia (Carrer Bartolomé Reus nº17) en horari de dilluns a divendres de 17 a 21 hores i dijous de 10 a 13 hores. La reserva de plaça es farà per ordre d’inscripció, amb un màxim de 30 participants per grup: primer grup de 8 a 10 anys, segon grup d’11 a 13 anys i el tercer grup de 14 a 16 anys.