Les bosses es repartiran a partir del dilluns dia 4 de març en la Regidoria de Normalització Lingüística

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, juntament amb la regidoria d’Igualtat, encapçalada per Verònica Ruiz, i la regidoria d’Educació, encapçalada per Enric Porcar, han llançat una campanya per al dia 8 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Durant aquesta, hi haurà repartiment de díptics on s’utilitza el llenguatge inclusiu amb diferents suggeriments i indicacions per a evitar el sexisme en el llenguatge. “Per a distribuir la campanya amb motiu del 8 de març hem acudit a una altra campanya que va tindre molt d’èxit, de fer unes bosses amb un ‘scrabble’ amb paraules nostres, i en aquest cas, són paraules feministes” ha explicat el vicealcalde Ignasi Garcia.

El repartiment de les 2.000 bosses fetes es realitzarà a partir del dilluns dia 4 de març en la regidoria de Normalització Lingüística (tercera planta del Menador) en horari de 9.00 a 14.00 hores amb la intenció de difondre la millor utilització del llenguatge inclusiu, transmetent paraules que valoren el treball del 8 de març.

L’edil ha manifestat que “teníem la campanya de llenguatge inclusiu en ment i vam pensar que la millor manera de difondre-la, era fent una altra tirada de bosses, a més d’acompanyar-la amb una campanya en xarxes per a què la gent lluïsca la nostra bossa amb orgull”, ha conclòs Garcia.