Mobilitat manté les línies especials de mascletades i allarga el seu recorregut per a arribar a més barris i nuclis residencials

El TRAM també funcionarà 24 hores els dos caps de setmana de festes i allargarà el servei fins a les 3.00 de dilluns a dijous

Castelló tindrà el doble de transport públic 24 hores en Magdalena i millors connexions amb barris i urbanitzacions. El dispositiu especial per a la Magdalena 2019 reforçarà el servei 24 hores de bus els caps de setmana amb dues noves rutes nocturnes que se sumaran a la N1 Ciutat de Castelló-Hospital General, ja en funcionament de manera regular, i al TRAM. A més, aquestes noves línies (N6 Estació Intermodal-Benadresa-Monte Cristina i N-7 Plaza País Valencià-Grup Perpetu Socors-Grup Lorda) permetran ampliar la connexió del transport públic a urbanitzacions de muntanya de la carretera de l’Alcora i grups perifèrics del Districte Sud.

Les tres línies nocturnes de bus en Magdalena funcionaran cinc dels nou dies de les festes fundacionals: divendres 22, dissabte 23, diumenge 24, divendres 29 i dissabte 30. El seu horari serà de 22.00 a 6.45 per a connectar amb els serveis diürns en aquestes mateixes rutes. No serà l’únic servei 24 hores en Magdalena.

El TRAM també funcionarà de manera ininterrompuda les dues finalitats de setmanes de Magdalena, incloent el divendres 22 de març, amb freqüències de 10, 12 o 15 minuts en les franges horàries diürnes i de 30 minuts en horari nocturn. De dilluns a dijous el TRAM prestarà servei fins a les 3.00 del matí i el diumenge del Magdalena Vítol, fins a les 2.00 hores.

Igual que l’any passat, i amb la voluntat de garantir la compatibilitat entre el servei públic i els actes oficials de festes amb la màxima qualitat possible, el *TRAM prestarà servei partit UJI-Fanal i Grau-Governador els dos caps de setmana (dissabte i diumenge); el dilluns 25 de març; de 12.00 a 22.00 hores de dimarts a dijous i de 12.00 a 6.00 hores el divendres 29 de març.

La Regidoria de Mobilitat i la Conselleria d’Obres Públiques han treballat conjuntament en el disseny d’aquest dispositiu especial de transport de Magdalena amb l’objectiu de convertir al bus i al TRAM en una alternativa eficient al vehicle privat a motor en els desplaçaments urbans i contribuir així a una mobilitat més respectuosa des del punt de vista ambiental, social, econòmic i de seguretat viària també en Magdalena.

Línies mascletades

Les tres rutes especials de mascletades tornaran a activar-se en Magdelana, però amb novetats en dues d’elles. La Ruta 1 connectarà el Ciutat de Castelló amb el recinte de mascletades a través del centre urbà. La Ruta 2 anirà del Grup Lourdes a la zona de trets i prestarà servei també al Grup Perpetu Socors i Roquetes, entre altres, i, finalment, la Ruta 3 ampliarà recorregut fins a Monte Cristina, tindrà parada en altres sis urbanitzacions més i Benadresa i continuarà fins al Primer Vaig moldre. El dissabte 22 l’eixida en les tres rutes serà a les 11.00 i la volta a les 12.30 mentre que de dilluns a diumenge, coincidint amb el concurs de mascletades, l’eixida serà a les 13.00 hores i la volta a les 14.30 hores.