El vicealcalde ha destacat que la inversió en la depuradora millorarà el tractament de les aigües residuals del terme municipal i permetrà també admetre les de Borriol

El vicealcalde i portaveu local de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha volgut celebrar que “per fi la Conselleria de Medi ambient, liderada per Elena Cebrián, ha signat el conveni amb la EPSAR i amb l’Ajuntament de Castelló per a la inversió de quasi 2,5 milions d’euros” per a millorar les infraestructures de sanejament i depuració necessàries per al tractament adequat de les aigües residuals generades en el terme municipal de Castelló de la Plana.

Així, Garcia ha recordat que “les polítiques de l’aigua són essencials per a Compromís i amb aquest conveni la nostra depuradora, que és una infraestructura que ja necessita inversions per la seva antiguitat, millorarà les seves instal·lacions perquè les nostres aigües tinguen el millor tractament possible”.

Per al vicealcalde i portaveu de Compromís “es tracta d’una bona notícia per a Castelló perquè serà una de les inversions de major envergadura que es facen en el nostre terme municipal en els últims anys”.

A més, Garcia també ha recordat que “aquest conveni, a través del qual es remodelaran les instal·lacions de la depuradora de Castelló permetrà també, a mitjà termini, el tractament de les aigües residuals procedents del col·lector de Borriol”.