La coalició considera necessari treballar per un acord que garantisca l’estabilitat i les polítiques d’esquerres a la ciutat de Castelló

Compromís per Castelló ha sol·licitat hui un encontre formal conjunt amb el PSPV-PSOE i amb la confluència Podem-Castelló en Moviment-EUPV amb l’objectiu d’iniciar el camí d’un nou acord progressista a la ciutat de Castelló. Així, Compromís considera que és urgent i necessari començar ja amb aquest objectiu que ha de portar al fet que continuen les polítiques d’esquerres, progressistes, ecologistes i feministes a la nostra ciutat.

La coalició ja va demanar la setmana passada la creació d’un espai d’acord comú amb la confluència per avançar en la negociació, però donada la falta de resposta oficial per part dels interlocutors, Compromís considera necessari avançar en una reunió on estiguen representats els equips de les tres formacions. I és que Castelló ha d’estar per damunt dels interessos partidistes i l’estabilitat de govern no pot continuar estant en l’aire.

D’aquesta manera, Compromís mou fitxa amb el convenciment que aquest nou acord de progrés és el que demana l’electorat de les tres forces polítiques. Per això, la coalició ha demanat reunir-se com més prompte millor per resoldre les tres fases de la negociació: el què, el com i el qui. La formació política considera necessari abordar la negociació amb la mateixa estructura que es va fer en 2015: parlant primer de quines polítiques s’han de desenvolupar en els pròxims quatre anys, després de com s’ha de garantir que eixes polítiques es facen realitat i com es relacionen els tres partits i, per últim, parlant del qui ha de portar-les a terme en funció dels vots obtinguts en les passades eleccions i de la seua representativitat.

I és que Castelló ha d’estar per damunt dels interessos partidistes i l’estabilitat de govern no pot continuar estant en l’aire.

Amb açò, Compromís mostra la seua disposició per arribar a una entesa amb PSPV-PSOE i Podem que siga beneficiosa per la ciutadania de Castelló, en un govern estable i aliat del Botànic que busque la col·laboració institucional. A més, reitera el seu convenciment i manament de la seua assemblea en treballar per un nou acord de progrés que done continuïtat al camí iniciat fa quatre anys i que tan beneficiós ha sigut per la ciutadania de Castelló.