La coalició mantindrà la quasi totalitat de les regidories de la passada legislatura i suma la de Gestió Integral de Residus

Compromís per Castelló ha informat hui de la distribució de les competències que estaran gestionades per la coalició dins del Govern municipal en la nova legislatura.

Així, Ignasi Garcia assumirà les competències de Transparència i Bon Govern, i Atenció a la Ciutadania. A més, dirigirà una nova àrea per a la coalició: Gestió Integral de Residus. També serà segon tinent d’Alcaldia, portaveu del govern suplent i vicepresident del Districte Est.

Verònica Ruiz continuarà al front de Cultura, Patrimoni Cultural i Museus, Memòria Democràtica i assumirà, com havia estat fent els últims mesos de legislatura, les competències en matèria d’igualtat entre dones i homes que en la nova legislatura tindran el nom de regidoria de Feminisme i LGTBI. També ostentarà la cinquena tenència d’Alcaldia i la vicepresidència del Districte Oest.

Per últim, Francesc Mezquita serà el regidor delegat d’Educació, Participació Ciutadana i Plurilingüisme i Foment del Valencià. A més, serà president del Districte Nord.

D’aquesta manera, els regidors de Compromís per Castelló assumeixen les tasques de govern amb l’il·lusió renovada per a seguir desenvolupant les polítiques que s’iniciaren a 2015 i que han posat a les persones al centre.