Ruiz: ‘La iniciativa ha tingut una gran acollida, i els xiquets i xiquetes gaudiran d’activitats educatives en un entorn tan significatiu’

El període d’inscripció per al segon torn – del 8 al 12 de juliol – romandrà obert fins al 5 de juliol

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha organitzat ‘Un estiu al Castell Vell’, una escoleta d’estiu en què vora uns 90 xiquets i xiquetes podran descobrir diferents aspectes de la vida a l’Edat Mitjana, conceptes i activitats que giren al voltant de la cultura i la societat.

L’escoleta compta amb dos torns de cinc dies – de dilluns a divendres -, el primer de l’1 al 5 de juliol i el segon del 8 a 12, ambdós de 9 a 13.30 hores en el Centre d’Investigació del Castell Vell de Castelló. ‘La iniciativa ha sigut un èxit i ha tingut una gran acollida’, ha explicat Ruiz. De fet, el primer torn compta amb 49 xiquetes i xiquets, mentre que per al segon, amb 37, segueix oberta la inscripció. El termini d’inscripció romandrà obert fins al 5 de juliol, a través del correu i[email protected], on caldrà presentar fotocòpies del DNI, llibre de família i targeta sanitària de cada xiquet i xiqueta inscrit.

Les activitats estan destinades a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys, que durant aquests dies coneixeran la història i el patrimoni a través de diferents tallers actius i manipulatius. A més a més, coneixeran diferents professionals que intervenen en la recerca històrica, la posada en valor i la cura del patrimoni arqueològic: la historiadora, l’arqueòloga, la restauradora, el treball als museus i els grups de recreació històrica. La regidora de Cultura celebra: ‘els xiquets i xiquetes podran gaudir d’activitats educatives en un entorn tan significatiu com el Castell Vell’.