Verònica Ruiz, regidora de Feminismes, afirma que: “no es pot desvincular la tracta i el proxenetisme de la lluita contra la violència masclista”

La regidora de Feminismes de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, coincidint avui amb el Dia Internacional contra la Tracta de Dones, ha manifestat que “la tracta de dones és l’esclavitud del segle XXI, i desgraciadament una realitat que es manifesta arreu del món. És la vulneració dels drets humans, de la llibertat i dignitat d’una persona, una xacra que s’ha d’eradicar”.

Per això, tal com es detalla en l’Acord de Fadrell, Ruiz ha afirmat que “impulsarem que hi haja serveis de suport per a dones prostituïdes amb la intenció de col·laborar en l’eradicació de la tracta de dones”. A més, “l’Ajuntament actuarà de manera responsable en les seues accions, promovent també que els mitjans de comunicació no incorporen anuncis de prostitució entre els seus continguts” ha afegit la regidora.

Ruiz ha manifestat que “no es pot desvincular la tracta i el proxenetisme de la lluita contra la violència masclista”, per això, des de l’Acord de Fadrell “demanem que es reconega per llei la prostitució com una tipologia en si mateixa de violència masclista, i que les dones prostituïdes estiguen incloses en la xarxa d’atenció i protecció de víctimes de la violència de gènere” ha afegit l’edil