Verònica Ruiz, regidora de Cultura, convida a “gaudir d’aquest festival de portes obertes que ja s’ha consolidat al nostre calendari”

Després de l’èxit obtingut en edicions passades, torna l’Arrankapins, un festival de música gratuït que es consolida com la gran aposta cultural per aquest estiu al Grau de Castelló. Un total de vuit grups, parades d’ONG’s, Market Vinils, així com un espai de Food Trucks transformaran aquest cap de setmana el Pinar del Grau en un espai d’oci, musical i gastronòmic per quart any consecutiu. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló encapçalada per Verònica Ruiz, convida a totes les castellonenques i els castellonencs a “gaudir d’aquest festival de portes obertes que ja s’ha consolidat al nostre calendari”.

El pop-rock dels grups locals Lula i Aurora Beltrán seran els encarregats d’obrir l’Arrankapins divendres a les 20 hores i 21.30 hores, respectivament. Però, el plat fort de la jornada musical arribarà a ritme de punk de la mà dels borrianencs El Último Ke Zierre i Siniestro Total que actuaran a partir de les 23 hores.

Per la seua banda, la jornada del dissabte s’iniciarà a les 20 hores amb l’actuació del grup de rock castellonenc Dandy Wolf. “Volem que la música local siga protagonista en aquesta quarta edició de l’Arrankapins”, ha defensat Ruiz. Seguidament, a les 21.30 h, serà el torn dels pegolins Smoking Souls que faran ballar el públic del Grau a ritme de rock alternatiu i indie. Aurora & The Betrayers i Los Zigarros seran els encarregats de posar punt final al festival, a les 23 hores i 00.45 hores, respectivament.

L’accés als concerts és gratuït i aquests començaran a partir de les 20 hores ambdós dies. A més, al mateix recinte hi haurà una oferta gastronòmica variada perquè els assistents puguen sopar sense perdre’s cap de les actuacions musicals. L’oferta d’oci la completen diverses parades d’entitats i ONG’s, així com un mercadet de discs de vinils.