Amb cinc escenaris al centre del la ciutat, el Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text se celebra del 27 al 29 de setembre

Les castellonenques i els castellonencs tenen una cita aquest cap de setmana amb el MUT!, Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text. Per quart any consecutiu, la ciutat s’omplirà del millor teatre nacional i internacional amb un total de 22 espectacles caracteritzats, precisament, per no tenir cap tipus de diàleg. L’edició d’enguany comptarà amb la peculiaritat de girar entorn a la immigració, reflexionant sobre els refugiats i els problemes derivats de les migracions.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha manifestat que “volíem crear l’edició més compromesa del MUT! per a remoure consciències i aconseguir que el públic castellonenc reflexione alhora que gaudeix de les obres teatrals”. L’edil també ha volgut destacar “la consolidació i gran projecció del festival d’arts escèniques amb aquesta quarta edició”.

Així doncs, la programació del MUT! arranca el pròxim divendres 27 de setembre a les 18.00 hores i s’allargarà fins les 20.00 hores de diumenge 29. Les obres es repartiran en un total de cinc escenaris a l’aire lliure: el Passadís de les Arts, la Plaça de l’Hort dels Corders, la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça de les Aules i diferents carrers del centre de Castelló.

El Festival Internacional d’Arts Escèniques sense Text s’afiança com una de les propostes més atractives i innovadores de l’Ajuntament de Castelló per a promoure i incentivar la cultura en els últims anys. A banda, desperta l’interès per un format de teatre no tan conegut pel públic, espectacles sense text ni diàlegs. La programació completa, el horaris i les localitzacions es poden consultar al web www.festivalmut.com, on el públic també podrà trobar una descripció completa de les obres i companyies.