El festival oferirà més de 30 espectacles de música i teatre a l’aire lliure entre l’11 i el 13 d’octubre

La V Mostra d’Arts Escèniques arriba a Castelló amb la intenció d’omplir els carrers de la ciutat de teatre i música amb una trentena repartits en un total de tretze escenaris a l’aire lliure. El plat fort d’aquest edició se servirà dissabte 12 d’octubre amb el concert de Marlango, en què la formació de Leonor Watling i Alejandro Pelayo presentarà al disc Tecnhicolor.

La programació del festival, però, s’iniciarà el pròxim divendres 11 d’octubre a les 18.30h i s’allargarà fins diumenge 13 a les 20.00h per tal “d’arribar a tota mena de públic i sensibilitats amb l’eclecticisme com a principal característica”. Així ho ha manifestat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha reiterat que “des de l’Ajuntament de Castelló tenim la vocació de convertir la Mostra en una referència en l’àmbit el teatre professional, no únicament a les nostres comarques, sinó de tot el País Valencià”.

Ruiz també ha lloat la feina fet per l’equip del departament de Cultura, amb qui ha presentat el cartell del festival. “La col·laboració entre el personal municipal i l’empresa organitzadora ha donat com a resultat una programació amb un alt nivell de qualitat que ja és part inseparable de l’agenda cultural de la ciutat”, ha assegurat.

L’oferta musical de la Mostra la completaran Loretta’s, divendres 11 a les 19.00h a la plaça de la Pescateria. En aquesta mateixa localització actuarà el grup valencià Gener dissabte 12 a les 19.00h i la banda Leclerc ho farà diumenge 13 a les 13.00h a la plaça Vilanova d’Alcolea.

Un any més es manté la iniciativa del Pentàgon Musical, una proposta en la qual es duen a terme de manera simultània cinc concerts en cinc localitzacions diferents: la plaça del Real, la plaça Rei en Jaume, la plaça de la Pau, la plaça Hernán Cortés i Quatre Cantons. Enguany posaran música al Pentàgon els artistes Ana Zomeño, Ed Tulipa, Marta Margaix, Ebanistas i La Pepa. Aquesta proposta musical tindrà lloc la vesprada de divendres 11 i dissabte 12 al migdia i a la vesprada.

La programació completa, així com els horaris i les ubicacions es poden consultar al web mostracastello.com.