L’autorització de l’accés de mascotes serà vigent fins al 29 de febrer de 2020

El regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, ha visitat aquest matí la platja canina de la platja del pinar de Castelló, a la qual podrán accedir les mascotes fins a les acaballes de febrer de 2020. L’espai té 3.5000 metres quadrats i disposa de dutxes, un dispensador de bosses, papereres i fonts adaptades per als animals.

Cal destacar que uns postes de fusta delimiten l’espai reservat per a l’accés dels cans, un espai al qual pot entrar qualsevol usuari de la platja. Els cartells informatius instal·lats en aquest tram de la costa detallen les condicions i recomanacions d’ús, entre les quals destaquen que l’horari serà de 7.00 a 23.00 hores.

Garcia ha recordat la necessitat de respectar aquestes normes per tal de “gaudir de la platja amb les mascotes amb tranquilitat i amb civisme”, per al que és necessari els animals considerats com a potencialment perillosos porten les mesures de seguretat que estableix la normativa. Aix imateix, és obligatori que recollir adequadament els excrements o qualsevol altra deixalla generada durant l’estada a la platja.

I Jornada Felina de Castelló

Ignasi Garcia obrirà demà dissabte la que serà la I Jornada Felina de Castelló, un esdeveniment pioner a les comarques del nord i que ha estat organitzat per la protectora Huellas Callejeras. Hi participarà també l’anterior responsable municipal del l’àrea, Mary Carmen Ribera, i l’agent de la Policía Local de Castelló, Pedro Moratalla.