La reforma del pavelló poliesportiu Pablo Herrera ja està finalitzada.

Es tracta de la rehabilitació d’una instal·lació del Grau que atén una demanda històrica dels usuaris i que ha assumit l’Ajuntament amb una inversió de 321.100 euros. És la primera reforma integral del pavelló des que es va construir en 1982, després de diverses actuacions menors de manteniment

És una instal·lació de la Diputació i  per a poder invertir es va haver de demanar la cessió. Finalment, l’Ajuntament va aconseguir la cessió per 25 anys, que és el mateix període de temps per a poder amortitzar la inversió que s’ha fet en aquest.

El projecte d’obra, que ha tingut una duració d’unes sis setmanes, ha consistit en la substitució de la coberta, amb una superfície de 1.760 metres quadrats, la qual cosa evitarà les filtracions i humitats que impedien la pràctica esportiva amb normalitat. En concret, han retirat l’antiga estructura (consistent en dues xapes simples d’acer galvanitzat i una carpa intermèdia d’aïllament tèrmic) i han col·locat una nova coberta, tipus sàndwitx, la qual cosa afavorirà l’evacuació de l’aigua de pluja, així com el nou canaló que s’ha posat. Així mateix, per a facilitar el manteniment de la coberta s’ha instal·lat una escala interior.

A més, també s’ha substituït tot el paviment del pavelló perquè l’anterior presentava desperfectes que dificultaven el joc. S’ha intervingut en una superfície total de 1.102 metres quadrats.