S’ha convocat aquest matí al gabinet de crisi sobre coronavirus compost per membres de l’equip de govern i personal tècnic de l’Ajuntament per a estudiar el Reial decret aprovat aquest dissabte pel Consell de Ministres que estableix l’estat d’alarma davant l’emergència sanitària del Covid-19.

A la reunió, presidida per Marco, han assistit els tinents d’Alcaldia, David Donate, Ignasi Garcia i Fernando Navarro, el portaveu del Govern municipal, Rafa Simó, el regidor de Seguretat, Omar Braina, i el regidor de Benestar Social, José Luis López, a més d’alts funcionaris del consistori.

Després de les mesures anunciades pel Govern d’Espanya, l’Ajuntament està estudiant l’adaptació a l’àmbit municipal de les noves restriccions establides.

Cal recordar que al llarg de la setmana passada, prèviament al Reial decret, l’Ajuntament ja va adoptar un paquet de mesures dins del Pla de Contingència per a minimitzar el risc de contagi del coronavirus a la ciutat tancant al públic instal·lacions i serveis municipals, entre altres actuacions.