Els vehicles no hauran de canviar de costat del carrer a partir de l’1 d’abril
L’Ajuntament de Castelló suspén l’aparcament rotatori a la ciutat, en totes les vies públiques on està instaurat el sistema pel qual els vehicles estacionen en un costat o un altre en funció de la data, ja siga cada 15 dies o cada mes. Així, a partir de l’1 d’abril, i durant l’estat d’alarma, els vehicles aparcats en una d’aquestes vies no han de realitzar el canvi de costat del carrer.
Aquesta mesura es pren per a evitar desplaçaments innecessaris de la ciutadania, i d’acord amb les mesures recollides en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma davant la crisi sanitària pel Covid-19. En els pròxims dies es procedirà a tapar els senyals d’alternança d’aparcament instal·lades.
Cal recordar que, dins del Pla de Contingència Municipal, també va quedar suspés amb la declaració de l’estat d’alarma, el servei de l’ORA, de zones d’estacionament limitat i controlat, per la qual cosa està permés estacionar en aquests espais reservats sense necessitat de pagar.