La iniciativa comença el 5 d’agost per a incentivar les compres de proximitat en època estival i repartirà 50 xecs regal de 100 euros

L’Ajuntament de Castelló ha posat en marxa la campanya ‘Gràcies!!’ dirigida a dinamitzar i incentivar les compres en el comerç local i de proximitat de Castelló durant el mes d’agost i la primera quinzena de setembre.

La campanya ‘Gràcies!!’ s’inicia el 5 d’agost i finalitzarà el 15 de setembre. Durant aquest temps, les persones que realitzen compres per més de 10 euros en els comerços locals podran optar a un dels 50 xecs regal per valor de 100 euros que se sortejaran el 17 de setembre. En total, es repartiran 5.000 euros en premis. Per a optar, hauran d’emplenar un cupó amb les seues dades i el tiquet de compra del comerç local i depositar en una de les cinc urnes habilitades en diferents punts (les Tinença d’Alcaldia Nord, Oest i Grau, en l’edifici de Quatre Cantons o al Palau de la Festa). El dia del sorteig s’extrauran deu cupons de cadascuna d’aquestes urnes.

Així mateix, per a fer la campanya més visible i dinàmica, s’ha convocat un segon concurs a través de l’Instagram @Ajuntcastello i sota l’etiqueta #gràciescomerçcastelló. Per a participar, els compradors hauran de pujar una foto comprant en el comerç de proximitat o depositant el seu bitllet en les urnes. La imatge que aconseguisca més ‘m’agrada’ rebrà un xec regal de 300 euros per a gastar en comerç local.

Les bases de la campanya ‘Gràcies!!’ podran consultar-se a través de la web municipal www.castello.es