L’Ajuntament aprova la cessió definitiva a la Fundació Salomé Moliner després de tancar el termini d’informació pública sense al·legacions

L’Ajuntament de Castelló ha adjudicat aquest dijous la concessió definitiva del Centre Municipal La Pineda situat a Tetuan XIV per termini de deu anys a la Fundació Alzheimer Salomé Moliner després de finalitzar el termini d’informació pública i no haver rebut al·legacions ni sol·licituds.

Aquesta adjudicació definitiva per a l’ús, manteniment i gestió del centre municipal és l’últim pas perquè, a partir d’ara, la Fundació Alzheimer Salomé Moliner puga procedir a la seua reobertura des del seu tancament en 2012, a conseqüència de les polítiques de retallades dels governs del PP.

El passat 4 de juny, el govern municipal va aprovar el plec de clàusules per a cedir durant deu anys el Centre municipal La Pineda per al seu ús, manteniment i gestió per part de la citada fundació. Així mateix, es va acordar exposar l’expedient a informació pública perquè qualsevol persona interessada poguera presentar al·legacions i/o sol·licituds en el termini de trenta dies. Una vegada transcorregut aquest termini, i sense haver-se presentat cap al·legació, la Junta de Govern Local d’aquest dijous ha adjudicat definitivament la gestió, ús i manteniment de la Pineda per a la seua reobertura com a centre terapèutic i específic per a les persones amb la malaltia d’Alzheimer i altres demències de Castelló, per termini de deu anys.

El termini de la concessió és de deu anys amb caràcter gratuït donada la labor d’utilitat pública i social. L’Ajuntament de Castelló es reserva l’ús d’una de les sales polivalents del centre, prèvia sol·licitud, per a les activitats puntuals que no entorpisquen el funcionament del centre.