L’Ajuntament de Castelló ha iniciat el tràmit de consulta pública prèvia per a l’elaboració de la futura ordenança municipal reguladora de la venda no sedentària en el Mercat del Dilluns. Aquest procés s’inicia després de la recuperació del Recinte de Fires i Mercats després de la liquidació de la concessionària i la reobertura, mitjançant gestió municipal, del tradicional Mercat del Dilluns en tant es duu a terme la tramitació del nou contracte per a adjudicar la gestió del recinte.

Una vegada assumida la gestió directa del Mercat del Dilluns per part de l’Ajuntament de Castelló s’ha iniciat un procés de regularització per a disposar d’una ordenança municipal que concrete les particularitats de la venda no sedentària del mateix i que establisca les condicions per al seu desenvolupament. La futura ordenança persegueix millorar les condicions de treball dels venedors, contribuir a la seua professionalització i introduir criteris d’innovació.

L’Ajuntament de Castelló, en compliment de l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ha iniciat el procés de consulta pública prèvia a l’elaboració de l’ordenança per a recaptar l’opinió dels col·lectius i parts afectades o interessades en la citada ordenança.

Per a això, el consistori obrirà un termini de quinze dies naturals a comptar des de la inserció de la Memòria corresponent en el portal web municipal, perquè les persones i organitzacions potencialment afectades, i el públic en general, puga expressar les seues opinions, suggeriments i observacions.