La formació ha enviat una enquesta oberta per conéixer les seues preocupacions i inquietuds, després d’un any marcat per la pandèmia

Compromís per Castelló ha anunciat l’organització d’un procés participatiu per a conéixer les preocupacions ciutadanes sobre temes que afecten a la ciutat i definir les prioritats de l’acció política. Així ho ha anunciat el portaveu de la formació, Miguel Ginés, qui ha explicat que servirà per «marcar l’estratègia de Compromís a la ciutat de Castelló, en l’horitzó 2023». D’aquesta manera, la formació valencianista ha elaborat una enquesta oberta a militants i simpatitzants perquè participen sobre quins projectes són més importants per a Castelló.

«Castelló no serà igual després de la COVID-19. Cal que avancem les transformacions socials per una ciutat més sostenible, igualitària i pensada per a les persones», ha destacat Ginés. Així, el portaveu de Compromís ha animat per carta a militants i simpatitzants a organitzar-se i treballar conjuntament per millorar la nostra ciutat «amb polítiques progressistes, verdes i feministes, que situen a Castelló a l’avantguarda dels canvis socials».

El procés participatiu s’inicia amb un qüestionari obert, que consta de 15 preguntes de temàtiques diverses; com ocupació, sanitat, educació, sostenibilitat o cultura. Amb les respostes, Compromís busca obrir un debat al si del partit, a través de les sectorials, amb la voluntat de definir solucions polítiques que construïsquen el programa del partit per les eleccions de 2023. «Treballant colze a colze amb els nostres regidors i càrrecs públics, és hora de mobilitzar-se i construir, des de baix, el Castelló del futur», ha assegurat Ginés. Una vegada recopilades, aquestes propostes s’obriran a la ciutadania amb debats amplis i plurals, perquè participen també els moviments socials de la ciutat.

L’activitat de Compromís torna al carrer

D’altra banda, Ginés ha anunciat que la pròxima assemblea de Compromís se celebrarà al carrer, a l’aire lliure, després d’un any de reunions telemàtiques. «Finalitzat l’Estat d’Alarma, reprenem l’activitat amb totes les mesures de seguretat necessàries. És hora d’organitzar-nos per guanyar el futur de la ciutat», ha conclòs el portaveu de Compromís a Castelló.